Reklama
Chlorella to mikroskopijnej wielkości alga, która szturmem podbija serca ludzi na całym świecie. Trudno się dziwić, przecież to zielone maleństwo jest prawdziwym Herkulesem w świecie roślinnym – tak ogromną pracę wykonuje dla naszego zdrowia i urody. Sprawdź ile wiesz na jej temat!
 
Nowy Rok to często nowe postanowienia, wielkie plany i jeszcze większe nadzieje. Tylko jak osiągnąć sukces nie tracąc jednocześnie zapału? W SpokoBOX polecamy metodę małych kroków, która pozwoli nam nie stracić entuzjazmu w podejściu do diety.
 
Ten fermentowany napój, wytwarzany na bazie mleka krowiego bądź koziego posiada swoich fanów i przeciwników, ponieważ jego smak jest charakterystyczny. Warto się jednak z nim zaprzyjaźnić na dłużej. Dlaczego warto sięgać po ten wspaniały napój zamiast po jogurt? Sprawdźcie sami!
 
Podczas karnawałowych imprez, pyszne przekąski znikają ze stołu w oka mgnieniu! Po świątecznym obżarstwie przyda się coś smacznego i zdrowego, co podać możemy na wiele sposobów. Paluszki będą świetną alternatywą dla włoskich grissini, nie dość, że są tańsze to dostępne w większej liczbie i różnych wariantach smakowych. Jak szybko przygotować paluszki z szynką parmeńską, chrupiące sałatki lub słodkie paluszki w czekoladzie?
 
Tradycyjne polskie potrawy to kwintesencja rodzinnych świąt. W wielu domach niektóre dania przygotowywane są raz do roku, co podkreśla uroczystą i radosną atmosferę. Klasyczne menu warto jednak delikatnie urozmaicać – takie wariacje mogą być miłym kulinarnym zaskoczeniem. Przygotowanie Świąt z PROSTYMI HISTORIAMI będzie niezwykle przyjemne, a wyjątkowy smak dań urzeknie gości zgromadzonych przy stole.
 
Znudziła Ci się kanapka z wciąż tą samą szynką? Jesteś wegetarianinem, ale tęsknisz za smakiem wędlin? Czujesz potrzebę ograniczenia mięsa w swojej diecie? A może nie jest Ci obojętny wpływ przemysłu mięsnego na środowisko i swoimi świadomymi wyborami starasz się dawać dobry przykład? Jeśli na chociaż jedno z powyższych pytań odpowiedziałeś twierdząco, oznacza to, że VeggieDay jest dla Ciebie!
Marco Ghia, szef Akademii Kulinarnej Whirlpool, ekspert kuchni włoskiej i mistrz kulinarnego recyklingu, podpowiada jak sprytnie wykorzystać resztki jedzenia, by nie zmarnował się ani okruszek.
 
Marco Ghia, szef Akademii Kulinarnej Whirlpool i ekspert kuchni włoskiej, poleca swoje ulubione przepisy.
Nowość: Wino Babuni - owocowe wino bez dodatków sztucznych barwników i aromatów od producenta Nalewki Babuni
 
Polska to europejska, a nawet światowa potęga w produkcji owoców. Spożywane i wykorzystywane do różnego rodzaju przetworów na setki sposobów, tylko w minimalnym stopniu stanowią bazę do produkcji wina. A szkoda, bo dobre wina robione z owoców smakują wyśmienicie, a na naszym rynku wysokiej jakości wina owocowe do tej pory dostępne były w bardzo ograniczonym zakresie. Warto to zmienić. 
Nowość: Czarna Fasola ROLNIK
 
Czarna fasola od wielu dziesiątek, a nawet setek lat jest używana w kuchniach obu Ameryk. Szczególne uznanie przysmak ten znalazł w kuchniach brazylijskiej, meksykańskiej oraz kubańskiej.

Strona 9 z 24

Partnerzy

abk_logo kdm_logo zpap_logo teraz_polska_logo bok_logo kt_com_logo kopd_logo mediatory_logo_2 logo_lp
zamek_krolewski_logo perly_medycyny_logo mfr_orzel2013_logo mgr_orzel2013 mpr_orzel2013 gat_2013_logo logo_pp spp_2013 egd logo
 bwl logo  thingsbulb  cbck logo orly_budownictwa_logo rig_logo_2  logo kart arena  Platforma  retail logo