Reklama
Wielkanoc to wyjątkowy czas, który spędzamy w gronie rodziny i przyjaciół. Zanim jednak nadejdzie, czeka nas okres wytężonych przygotowań, zwłaszcza kulinarnych. Korzystając ze sprawdzonych przepisów na tradycyjne świąteczne przysmaki mamy pewność, że chwile spędzone w kuchni upłyną  w miłej atmosferze i będą stanowiły zapowiedź niezwykłych spotkań.
 
Owoce morza są bardzo dobrym źródłem wysoko przyswajalnego białka. Zawierają również dużo pierwiastków potrzebnych do funkcjonowania naszego organizmu. Polscy konsumenci zaczynają się patrzeć na te morskie mięczaki i skorupiaki coraz przychylniejszym okiem, choć zdarzają się błędy w ich przyrządzaniu.  
 
Ekologiczna nowość marki HOLLE – owocowe BIO Batoniki Minis bananowo-pomarańczowe – naturalnie słodka przekąska bez dodatkowego cukru i sztucznych dodatków
 
Teraz wiosennych okazji do słodkiego rozsmakowania się w kultowych słodyczach jest jeszcze więcej! Mieszanka Krakowska i nadziewane galaretki Fresh & Fruity zyskały zupełnie nowe, jeszcze szczelniejsze plastikowe pudełka. Już dziś można odkryć ich praktyczny i atrakcyjny design i przekonać się, że w takiej wrsji stanowią idealny pomysł na prezent dla bliskich lub dla… samego siebie!
 
Klasyczny, Kokosowy oraz Biały - uwielbiane przez Polaków M!chałki z Wawelu, to obecnie po prostu M!, jeszcze smaczniejsze i pełne Dobrych Składników cukierki, w zupełnie nowej odsłonie. To także trzech dociekliwych redaktorów, którzy tworząc Redakcję M!, chcą przekazywać wyłącznie dobre wiadomości. Poznajcie ich!
 
Jak się mawia „co kraj, to obyczaj”. Powiedzenie to dotyczy również zwyczajów wielkanocnych i potraw serwowanych w tym wyjątkowym czasie w rozmaitych zakątkach świata. Do poznania tradycyjnych smaków odległych krajów zaprasza marka Appetita.
 
Chcecie być oryginalni i zaskoczyć swoich Wybranków lub Wybranki? Może romantyczna kolacja na bazie… chleba? Pieczywo kojarzy się z codziennością, z jedzonymi w pośpiechu śniadaniami, kolacjami… To właśnie dlatego wielu ludzi pomyśli, że chleb nie pasuje do romantycznej kolacji. Jednak czy to prawda? Czy potrawa wyczarowana ze znanego wszystkim swojskiego pieczywa może zachwycić? 
 
Są ważnym źródłem wapnia, białka oraz witaminy B12. Istnieje ich wiele gatunków – dzieli się je np. ze względu na czas dojrzewania, proces produkcyjny, konsystencję czy rodzaj mleka. Sery, bo o nich mowa, od lat goszczą na stołach Polaków, zachwycając smakiem i różnorodnością. Jak będziemy spożywać sery w 2018 roku? 
 
Trudno wyobrazić sobie Wielkanoc bez słodkości. Z okazji zbliżającej się Wielkanocy marki Goplana i Solidarność przygotowały specjalne oferty słodyczy, które idealnie podkreślą ten wyjątkowy, rodzinny czas. 
Teraz portfolio batonów z oferty marki Wawel zachwyca konsumentów nie tylko doskonałym smakiem, ale również odświeżonym, nowoczesnym designem opakowań. Receptury wszystkich batonów – Milkizz, Nut Break, Choco, Toffi, Advocat i Krówkowy – udoskonalono w ramach projektu Dobre Składniki, dzięki czemu nie zawierają zbędnych dodatków. Warto podkreślić, że słodkości są objęte programem społecznym Serce Rośnie i mają niezwykłą moc pomagania!
 
 

Strona 2 z 26

Partnerzy

abk_logo kdm_logo zpap_logo teraz_polska_logo bok_logo kt_com_logo kopd_logo mediatory_logo_2 logo_lp
zamek_krolewski_logo perly_medycyny_logo mfr_orzel2013_logo mgr_orzel2013 mpr_orzel2013 gat_2013_logo logo_pp spp_2013 egd logo
 bwl logo  thingsbulb  cbck logo orly_budownictwa_logo rig_logo_2  logo kart arena  Platforma  retail logo