Reklama
Marino Marini, Davide Oldani
Tłumaczenie: Zofia Pająk (str. 1–131) i Krystyna Kozak (str. 132–256)
 
Książka w całości poświęcona włoskiej sztuce kulinarnej, z uwzględnieniem najbardziej charakterystycznych smaków Italii. Zawiera 150 najlepszych przepisów, wywodzących się z tradycji. Całość podzielona została na poszczególne regiony, okraszona dużą dawką informacji i ciekawostek dotyczących kuchni wybranych miejsc oraz używanych składników.
Odbiorcy:
 
- osoby, które cenią włoską kuchnię 
- wszyscy, którzy uwielbiają pyszne i aromatyczne dania
 
Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę?
- zawiera ponad 150 tradycyjnych przepisów na włoskie dania
- pozwala na poznanie wielu ciekawostek o wybranych regionach Italii
- w poradniku znajdują się szczegółowe informacje dotyczące między innymi użytych w przepisach składników
- pozwala prowadzić naturalną, prostą i bogatą w smaki kuchnię
- zawiera piękne, kolorowe fotografie gotowych dań.
 
Wydawmictwo Jedność
 
mat. prasowe

Partnerzy

abk_logo kdm_logo zpap_logo teraz_polska_logo bok_logo kt_com_logo kopd_logo mediatory_logo_2 logo_lp
zamek_krolewski_logo perly_medycyny_logo mfr_orzel2013_logo mgr_orzel2013 mpr_orzel2013 gat_2013_logo logo_pp spp_2013 egd logo
 bwl logo  thingsbulb  cbck logo orly_budownictwa_logo rig_logo_2  logo kart arena  Platforma  retail logo